mar 102012
 
Billeder fra zara.com  – topshop.com
Der er to sager jeg ikke få øjnene fra. Den ene er smukke clucht fra Zara i lys ruskind og sort lak, sikke nogle modsætninger! Den er fantastisk. Det andet jeg ikke få øjnene fra French Sole og i falsk struds men ægte skind. Jeg synes ballerinaerne er så cool, og jeg er overbevist om, at jeg får fat i noget struds ægte eller ej i år. Begge sager er dog uden for rækkevidde og virkelig ikke ting jeg mangler, men så er det jo godt, jeg har billederne, jeg kan savle lidt over ;) 

 10. marts 2012  Posted by at 10:35 Sko, Tasker, ZARA, Ønsker  Add comments

  2 Responses to “Fine fine sager”

  1. Den er ret fed den clutch.. hvis jeg kunne finde ud af at gå med clutch, var den røget på ønskelisten. Det er virkelig en cool sammensætning af materialer! (:

  2. Det ser virkelig godt ud:)

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>