feb 062012
 

Jeg har slet ikke haft rigtig tid tid bloggen, til gengæld har jeg ryddet lidt op, hvilket selvfølgelig også betød en bunke tøj, som jeg ikke får brugt, men som er for godt til at smide ud. Det meste er købt billigt og noget af det er brugt (men har altså stadig god brug i sig) og jeg synes det er lidt for meget tid/arbejde at tage billeder af ting til 30kr/50kr stykket, så nu har jeg lavet tre poser til hver 250kr stykket eller 650kr i alt  begge dele eksklusiv porto – tøjet kan også hentes på nørrebro. Hvis der er noget bestemt du kunne tænke dig, kan vi nok godt finde ud at det. Læg en kommentar eller smid en mail til discountliv@gmail.com , hvis du ønsker at købe, det er først til mølle.

Første pose er i str m/38 og indeholder bl.a. en Kate Moss for Topshop kjole (stadig med mærke) og en læderjakke (med defekt lynlås). I alt 8 stk tøj.

Anden pose er i str 40 (enkelte i str 42 og large), den indeholder bla. en ubrugt American Apparel Interlock pencil skirt, en ruskinds bomber jakke og H&M Concensius kjole. I alt 9 stk. tøj.

Tredje pose er i small + 38 (lille) og indeholder bl.a. en Sonia Rykiel + H&M kjole, en læder bomber jakke samt en cool threadless t-shirt.  I alt 9 stk tøj.

 6. februar 2012  Posted by at 23:31 American Apperal, H og M, Shopping, Topshop  Add comments

  8 Responses to “Til salg”

 1. Det der leopardplettede på første billede, hvad er det? :)

 2. Det er altid rart at få ryddet lidt op i sit tøj. :-D

 3. Kan du ikke tage nogle flere billeder af tøjet hvor det er tydeligere at se hvert stykke?

 4. Ja, flere billeder, ville gøre det lidt nemmere:)

 5. Hej,
  Jeg tænkte på om du stadig har den hvide lædervest fra H&M's FAA-kollektion? Og om du måske er interesseret i at sælge den, hvis du har? Jeg leder efter den og kom i tanke om du havde vist den her på bloggen!
  MVH Louise

 6. hej Vibeke,

  Jeg kan se at du stadig har min gamle link på din blog liste :-), men jeg er flyttet hvis du stadig kigger forbi. Flyttet hertil http://www.thetiger.dk

  Kig forbi :-)

  /Chau

 7. Jeg ved slet ikke om du ser denne kommentar – men er pakke 1 stadig til salg? :)
  Er især interesseret i læderjakken og mener at du har lavet et outfitbillede med den engang – kan du finde linket? Har ledt og ledt men kan ikke finde det! :) Og hvis du har flere billeder af det andet ville det selvfølgelig også være lækkert :)

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>