jan 292012
 
Nu er det så småt ved at være slut med udsalg, og jeg er derfor begyndt at kigge efter nye sager. Jeg har faktisk ikke den store shoppetrang for tiden, men jeg er også blevet godt mættet med udsalgskøb hele januar, og så er der jo også min maks grænse, der sætter en stopper for mange køb. Alligevel er det lykkes mig at finde nogle ting at sukke efter.
 Clutchen er i sort ruskind med krokopræg, og det er jo et rent kinderæg for undertegnede, clutch, ruskind og kroko – tjek, tjek og tjek :) Den er fra Asos og står i £30. Glimmersandalerne kommer jeg nok til at lave selv. Jeg har ihvertfald noget pænt glimmer der skal på en eller anden form for sommersko, men hvis ikkejeg skulle ud i noget DIY, så ville disse sandaler fra Topshop være lige i øjet, de koster £45. Kjolen bliver jeg bare i forårshumør af og så er den fra H&M og koster 179kr, så den er ihvertfald inde for rækkevidde. 
Nu står den på lejlighed, den bliver altså fin når vi bliver færdige. 
Billeder fra topshop.com – asos.com – hm.com

 29. januar 2012  Posted by at 11:48 Asos, H og M, Kjoler, Sko, Tasker, Topshop, Ønsker  Add comments

  6 Responses to “Nye sager”

 1. Fine ting! Særligt sandalerne er lækre. Jeg overvejer lidt om jeg skal have et nyt par i år, men jeg har egentlig et par som stadig lever i bedste velgående selvom det vist nok bliver deres fjerde sommer, og så er jeg egentlig ikke så glad for flade sandaler, når det kommer til stykket. Jeg er vist mere til ballerinaer.

  Jeg elsker printet på kjolen, men synes ikke umiddelbart at stoffet var noget at råbe hurra for.

 2. sandalerne er super fine. måske man skulle vove sig ud i et DIY. :)

 3. Fed blog. :)

  Kram
  Camillajb.blogspot.com

 4. Uh nogle fine glitter sandaler. Tasken er godt nok også lækker. Gode køb :-)

  -Julie
  http://www.99dresses.dk

 5. Jeg har kigget på den fine kjole så mange gange. jeg burde købe den hjem og bruge den med gamacher nu og bare ben til sommer ;)

 6. fine sommer sager!
  Jeg længe endnu mere nu – efter at kunne smutte i en luftig kjole og fine sandaler ;-)

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>