jan 272012
 
Det er ved at være slut på udsalget, hvilket betyder, det er nu der er muligt at gøre nogle gode kup – det er så også muligt at finde nogle virkelig grimme ting til til ingen penge, men jeg synes faktisk, der stadig er mange gode ting tilbage i butikkerne. Jeg var meget tiltrukket af et par Mentor ballerinaer i halv skind og ruskind sat ned til 240kr, da jeg i går var ude for at fejre eksamen, men jeg havde lige købt to par sko, så jeg var fornuftig. 
Som overskriften siger så fandt jeg også ud af, at Topshop (både i butikken og i Magasin) har “køb to ting på udsalg for få den billigste gratis”. Mon ikke det gælder til og med i morgen? Jeg har selv overvejet armbåndene til 39kr stykket, men jeg kunne ikke besluttet mig for, om jeg skulle købe et gult eller et rødt, så i går kom de begge med hjem :)

 27. januar 2012  Posted by at 12:50 Budgetfund, Smykker, Topshop, Udsalg  Add comments

  One Response to “2 for 1 på udsalg hos Topshop”

  1. Jeg er fuldstændig tosset med de armbånd du har købt. Hvor er de cool! Og de farver er jo helt perfekte….ih jeg får forår/sommer – fornemmelser. Cool stuff Vibeke :-)

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>