jan 232012
 
Hvis bare jeg havde lidt mere tid og overskud, så havde det her indlæg heddet “New York, here I come!”, men det har jeg ikke. Til gengæld så hader jeg at gode tilbud går til spilde – det er jo derfor jeg har bloggen. Så altså: i marts kan man komme til New York i en uge for under 8900kr for fly og overnatning for to personer, hvis I rejser fra d. mandag d. 12. marts til søndag d. 18. marts! Jeg har selv gjort det for 7500kr for nogle år siden, men dette er da også en super pris. I skal nok være hurtige for der er kun et værelse til den pris de dage. Men prøv jer lidt frem man kan godt finde andre gode tilbud til under 10000kr. Den pris jeg nævner er overnatning med delt bad (læs lige længere nede) –  med eget bad bliver det lige 2500kr ekstra, hvilket jo stadig er vildt billigt. Der er forresten også masser af gratis fornøjelser i New York, hvis man er på et stramt budget.
For det første er der en del billetter til 2800-2900kr i marts (og også nogle i april), tjek momondo.com og prøv jer frem – også selvom det umiddelbart ser dyrere ud. For det andet så er der ledige værelser i det guesthouse, hvor kæresten og jeg boede, da vi var i New York, og det er billigt! Stedet hedder La Sienna og I kan booke her, men læs lige forbeholdene herunder – jeg kan dog klart anbefale stedet. I kan læse lidt mere om stedet her og et lidt billeder fra vores værelse.
Forbehold:
Det ligger i Harlem – men tæt på hovedgaden (125th street) i Harlem og derfor også en god metro station, der ligger en politistation meget tæt på og vi oplevede ingen problemer overhovedet! Til gengæld var det ret fedt at se den del af NY også. 
Det er lidt slidt – stedet kunne godt klare en renovation, men det er sååå hyggeligt og fuld af charme, og de folk der har stedet er så venlige. Der var muffins og varm cider da vi kom og de var meget hjælpsomme. Det er en oplevelse i sig selv, men drømmer du om hotelluksus er det nok ikke dig.
Der er delt toilet og bad – men det er ikke som på hostels, vi delte fx kun med bestyreren Manny og jeg prøvede kun en gang at toilettet var optaget. Normalt gider jeg ikke dele toilet og bad, man det var virkelig ingen problem, man kan også fået et værelse med eget bad det er så lidt dyrere. 
Hvis der er nogen der tager afsted, så send lige et par billeder, jeg savner godt nok New York.
Der er forrresten også billige billetter til Miami i april – man kan få en returbillet for 2800kr, igen var jeg meget fristet, for jeg har familie derovre, som vi kunne bo hos. Jeg aner derfor intet om hoteller i Miami, men normalt står priser for flytterbillter omkring de 4000kr og op, så der er fa også nogle penge at spare. Igen tjek momondo eller lign. steder (jeg synes pt at momondo er den bedste).

 23. januar 2012  Posted by at 09:46 Budgetfund, Discountliv, New York, Rejser  Add comments

  6 Responses to “Tag billigt til New York i marts!”

 1. Hov skrev lige en kommentar, men er i tvivl om den blev udgivet, så prøver lige igen:)

  Jeg har selv købt billetter til NY i maj for kun 8000 kr. – og det er med et 4 stjernet hotel lige ved Central Park, så det kan sagtens lade sig gøre at rejse billigt:)

 2. Var det for 2 personer? Det glemte jeg vist lige at skrive nemlig :)

  – Vibeke

 3. arh det forklarer det hele:) nej det var pr. person:)

 4. Jeg skal virkelig til New York engang. Tror jeg ville elske byen :)

 5. Verdensende: Det er nu heller ikke dyrt, men hvis det var i alt, måtte du gerne have delt et link eller to ;)

  Mette: jeg kan kun anbefale det :) Jeg skal helt sikkert tilbage (og måske er kæresten og jeg også kommet til at booke et hotel til sommer)

  – Vibeke

 6. Super godt indlæg :) Er ved at planlægge rejse til NY, og det her kunne jeg helt klart bruge :)

  Dorthe

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>