jan 102012
 
Både H&M og Asos lokker med 10%. H&Ms kode er 9602 og giver 10% på ikke nedsatte varer, der er også stadig koden 9514 der giver 25% på en enkelt vare (også nedsatte). Jeg er mere lokket af Asos 10% kode: SALE10  for jeg har udkig på flere udsalgsvarer hos dem. Flere af dem har været på bloggen før, men nu er de sat mere ned ,og jeg lurer stadig på dem. 
Billeder fra asos.com

 10. januar 2012  Posted by at 10:02 Asos, Budgetfund, H og M, Kjoler, rabatkode, Sko, Smykker, Tasker, Udsalg  Add comments

  3 Responses to “10% hos Asos og H&M”

  1. sale10 virker ikke :-( øv…

  2. Ups, så faldt jeg i. Tak for koden! :D

  3. Anonym: den virkede, da jeg testede den, prøv evt igen, det har virket for mig før :)

    Emma: Det var så lidt :)

    - Vibeke

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>