dec 102011
 
Som jeg skrev i går har the Outnet udsalg, og jeg nåede selv at hapse denne lækre taske fra Foley + Corinna sat ned fra knap 4000kr til omkring 650 inkl. fragt. Det er så ikke min taske endnu, for de gamle giver (det meste af) den i julegave, så jeg må vente pænt til juleaften. Det kan godt være, at jeg så ved, hvad jeg får i julegave, men jeg er spændt alligevel. Nu håber jeg altså ikke, at de har lavet en fejl så den er udsolgt allligevel, jeg synes ofte sådan noget går galt under udsalg. Fik I hapset noget?

Billeder theoutnet.com
 10. december 2011  Posted by at 10:40 Budgetfund, Tasker, the outnet, Udsalg  Add comments

  4 Responses to “Mit udsalgskup”

  1. Ej nej nej. Lucky you! Jeg har selv overvejet en foley+corinna taske, så jeg er lidt misundelig ;)

  2. flot taske må jeg sige :) har ikke råd.. gad ellers rigtig godt udsalgsshoppe på theoutnet… :)

  3. Fede tasker! Og et godt kup ;)

    Er især vild med den første.

    Kig endelig forbi min nye blog: http://klassiskmode.blogspot.com/

  4. […] til meget fornuftige priser, men jeg var simpelthen taskemæt – mellem denne taske og min foley+corinna er jeg så godt som dækket […]

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>