dec 032011
 
Glimmer! Ja til neglene og så til kun 19,95 kr i H&M! Det er lige før jeg overvejer at købe en ekstra for en sikkerheds skyld, for det er allerede blevet min yndlingsneglelak. Jeg købte den i går, hvor den kom på med det samme, derefter lavede jeg mad selvom den ikke var tør, havde en hyggelig aften og i formiddags så neglene ud som på billedet nederst. I dag har jeg så lavet lejlighed og haft fingre og negle fulde af polyfilla, og den holder stadig fint. Glimmeret kradser ikke og to lag er rigeligt og ja så hedder den Confetti Kisses, jeg er så nem når neglelak hedder fine ting :)

 3. december 2011  Posted by at 21:34 Budgetfund, H og M, Skønhed  Add comments

  One Response to “Super fint glimmer til neglene”

  1. Hvor er den bare fin! Håber meget, at den kommer i min lokale H&M :)

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>