nov 262011
 
Som jeg skrev i går, så var jeg på Arken og se Olafur Eliassons “Din blinde passager”, og det synes jeg også du skal gøre (sidste dag er i morgen!) for det er en ret vild oplevelse. Værket er en lang tunnel fyldt men en form for røg, der er så tæt, så du ikke kan se mere end en meter frem (hvis ikke mindre). På den ene side har du fornemmelsen af at du famler dig frem i mørket, men samtidig er der masser af lys, og man vænner sig lige som til at hele ens verden ikke fylder mere end 2 meter i diameter. Det er lidt underligt, at du først kan se andre mennesker, når de næsten er inde i din privatsfære. Jeg kunne nok skrive mere om oplevelsen, men det er virkelig sådan en ting man selv skal opleve.

 26. november 2011  Posted by at 09:40 Kunst  Add comments

  2 Responses to “Din blinde passager”

  1. Wauw, det ser vildt ud :-)!
    Følger nu din super hyggelige blog, glæder mig til at læse en masse fra dig! :-)

    Universbys.blogspot.com

  2. Hej, jeg spurgte for et stykke tid siden, om du var interesseret i at sælge dine sonia rykiel pour H&M sko, alt efter str?
    Kh

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>