nov 202011
 
Jeg kan næsten love jer, at der ikke falder et snefnug denne vinter, for har jeg både købt flade vinterstøvler, man står godt fast i, og nu også et par luffer i skind, så jeg ikke skal fryse om fingrene. Så kan det jo fint passe, at der ikke kommer noget sne i denne sæson. Det går nok også for lufferne er købt i Tiger til en halvtredser, så det er til at overkomme, og hvem fryser ikke om fingeren om vinteren – minusgrader eller ej?
 20. november 2011  Posted by at 21:37 Budgetfund, Tiger  Add comments

  One Response to “Læderluffer”

  1. Jeg fryser ikke om fingrene… for jeg fryser altså fingrene!! :D

    (hehe, ku ik lade være :))

    Jeg har også købt de luffer og de er så lækre! :)

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>