nov 192011
 
Ha, så troede jeg lige, at jeg havde en uge, hvor jeg bare skulle nå helt vildt meget, men det skete jo selvfølgelig ikke, i stedet blev jeg syg, fik hul i muren, som i hele vejen igennem (damn you, håndværkere!) og skulle tømme et fuldstændig proppet loftrum, jeg aldrig har haft noget med at gøre. Åh ja, så overskriften henviser ikke til mit liv men til nedenstående billede. Jeg har jo været god til at købe nederdele i år, så jeg mangler i den grad bluser og toppe. Disse fire må gerne komme hjem til mig:
Blondebluse fra Zara og koster 229kr. Kunne også være fin med sorte jeans.
Goldbluse fra Gina Tricot til 249kr. Kan give lidt hverdagsglamour
Lilla bluse fra Monki til 35€. Vil være fin med en højtaljet nederdel
Sort bluse fra H&M til 129kr. Basis med et lille twist ved kraven.
Billeder fra zara.com – ginatricot.com – monki.com – hm.com
 19. november 2011  Posted by at 11:34 Gina Tricot, H og M, Monki, ZARA  Add comments

  4 Responses to “På toppen.”

  1. JEg har Zara-blusen i hvid/beige – og den er simpelthen fantastisk flot, når den kommer på. Den har den flotteste dybe ryg. Men du skal ikke have for lange negle, for så hænger du fast ;)

  2. Jeg ved, at det er et underligt spørgsmål, men hvad str sko bruger du?

  3. Elyse: Åh, den er også fin i beige. Tak for anmeldelse, jeg tror den kommer på ønskelisten til jul (jeg har heldigvis sjældent lange negle)

    Anonym: ja, det er lidt underligt… Jeg bruger 38-39 alt efter mærket. Hvorfor?

    – Vibeke

  4. Jeg har set du har de sandaler fra Sonia Rykiel pour H&M, så jeg ville høre om du ville sælge, alt efter hvilken størrelse det er (:

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>