nov 112011
 
I dag har jeg været til eksamen, og selvom eksamensangsten fik det bedste af mig, så var der alligevel nok tilbage til, at jeg kune få et syvtal, så nu er jeg lettet. Selvfølgelig ville jeg gerne have haft ti eller tolv, det var et kursus jeg gik virkelig op i, og hvor jeg fik lært en masse, så dt ville jeg gerne have vist, men jeg er så glad for, at angsten ikke mere resulterer i dumpekarakter men faktisk i en meget anstændig karakter. Næste mål må være at komme op i to cifre. Nu står den på weekend for mig – faktisk hele vejen frem til næste søndag, så jeg kan love jer for den står på lejlighedsistandsættelse og måske noget mere blogging.
 11. november 2011  Posted by at 13:46 Andet  Add comments

  6 Responses to “Lettet”

 1. Tillykke trods alt ;)

 2. Tak :)

  – Vibeke

 3. Tillykke for filan!

  jeg kender alt alt for godt det med eksamens angst!

 4. Tillykke med første skridt ud af eksamensangstens klør. Det er vel næsten den bedste eksamen at bestå??
  Næste gang bliver det garanteret endnu nemmere.. :)

 5. Har lige smidt et spørgsmål på din sushi guide :)

 6. Tak skal I have :)

  – Vibeke

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>