okt 172011
 
I går døde petroleumsovnen, men det var ikke uden kamp for mange af skruerne, var enten rustet fast eller møre så de flækkede. Vi fik den dog skilt ad, så den blev “let” nok til, at vi i dag kunne slæbe den ned fra 2. sal (i mange dele) og køre den på genbrugsstation sammen med en masse træ og loftplader fra de lofter og skabe, vi har hevet ned. Det endte med tre ture til genbrugsstationen med varevognen, nogle meget ømme lemmer, vabler og en næsten hel tom stue. Det sidstnævnte har virkelig båret mig gennem dagen(som varede fra 9-18), for det betyder ret meget at al byggeaffaldet er væk, så vi kan komme videre.    

 17. oktober 2011  Posted by at 19:52 Bolig  Add comments

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>