okt 162011
 
Ja, de lejlighedsindlæg er vist mere til mig selv end jer, for det er ret dejligt at kunne se, at der sker noget. Vi er stadig i nedrivningsfasen, men allerede i morgen skal vi i gang med rydde lidt op (nogen der står og mangler nogle 3,5m – 4,2m lange uhøvlede brædder med masser af søm i?), det bliver rart.  I går blev loftet i gangen revet ned og det samme blev skabet i soveværelset. Og så blev der selvfølgelig fjernet noget tapet, der er jo 3-4 lag næsten alle steder(eller ikke mere), hvilket også er grunden til det skal ned, for væggene ville ikke blive pæne, hvis vi bare malede dem.  I dag skal vi skille petroleumsovnen ad, mosaikkerne over den skal forhåbentlig ned, det sidste tapet skal væk, og så skal vi gøre klar til at køre brædder og skabet på genbrugsstation. Jeg håber jeres søndagsplaner er lidt hyggeligere.
PS. Det er jo ikke rigtig dag 2, men dag 2 ud af de 9 dage hvor vi har ferie og skal lave lejlighed.

 16. oktober 2011  Posted by at 09:43 Bolig  Add comments

  One Response to “Projekt lejlighed dag 2”

  1. Sikke et projekt :-) – men man siger at det skal være skidt før det bliver godt igen. God arbejdslyst!!

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>