okt 042011
 
Der skal ryddes ud på mine forældres loft ,og derfor skal min søster og jeg også rydde ud i vores gamle legetøj (og så selv opbevare det). For mig betød det mest af alt et fantastisk gensyn med mine gamle Barbiedukker. Det, der vakte størst gensynsglæde, var den smukke lilla kjole. Åh hvor var jeg vild med den kjole, jeg tror faktisk ikke engang mine veninder fik lov til at give en dukke den på (det var lidt besværligt.). Kjolen var lige som resten af tøjet på billederne, fra den siste tid hvor jeg legede med Barbiedukker, der handlede det nemlig stort set kun om tøjet og der kom noget tøj, under et særligt mærke, som var en del lækre i kvalitet (og den del dyrere), og det sparede jeg så op til. Det er lidt svært sat se på billedet, men kjolen er i lækkert velour og med meget fine detaljer, det er lige før jeg synes, det er synd at pakke den ned igen. Sættet med den røde buksedragt var virkelig også et af mine yndlings, det er egentlig også ret klassisk.
Har du stadig dine Barbirdukker? (hvis du altså legede med Barbie)

 4. oktober 2011  Posted by at 21:13 Andet  Add comments

  2 Responses to “Nostalgi”

  1. Jeg var en Daisy-pige – med fokus på heste til Daisyerne – men jeg har dem stadig. Eller har og har – Lillepigen har dem nu..

    Lillepigen har dog for nylig fået sin allerførste Barbie, og jeg må erkende, at jeg er lidt skuffet over konceptet, som det er idag. Jeg husker nemlig også, at det handlede om at have meget tøj, købe mere og klæde dukkerne ud. Alas, idag lader det til, at man stort set ikke kan købe løst tøj – hvert sæt tøj kommer med en ny dukke. Så går det sjove jo lidt af…. Ikke?

    mvh
    Mette

  2. Åh ja – og du har endda Pocahontas :-) – Mine Barbier er dog af en ældre dato, da jeg er født i 1958 – så mine 4 oprindelige Barbie-dukker er de originale 60'er. Jeg havde Barbie, Allan, Skipper og Ricky. Jeg har senere suppleret op så jeg har Ken, Midge og Scooter og de står alle sammen udstillet på en reol. Jeg tror endda at der er samlere til dine 90'er modeller, især når tøjet er så fint. Altså hvis du vil af med dem. Det er nok på Ebay du ville få mest for dem – men altså kun hvis de er i pæn stand. Mine gamle er i lidt blandet stand og derfor ikke dyre. Måske 100-250 kr stykket eller sådan (og dengang i 60'erne kostede de 20 kr kan jeg huske :-D) Måske skulle du bare gemme dem?

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>