okt 022011
 
Ja, jeg brugte så hverken den smukke solskinsweekend på stranden, i skoven eller udenfor overhovet,  faktisk blev det ikke engang til en is. Til gengæld blevet der hevet en hel masse tapet ned og også et helt loft i vores (30kvm store) stue. Weekenden startede med at kæresten og jeg smuttede en tur i silvan og købte hver vores koben og nogle arbejdeshandsker, og så prøvede vi forsigtigt at rive loften i entreen ned, heldivis fik vi kun lavet et hul på størrelse med en 5-krone, før det gik for os, at vi slet ikke behøvede at rive lofterene ned i entreeen og køkkenet som vi ellers havde troet. Loftet i stuen skulle dog ned, men det gik meget nemmere end forventet, så det var også god tid til at rive 3-4 lag tapet ned i en god del af stuen (selvom det stadig er en god det tilbage. Jeg snyes faktisk, vi nåede ret meget den første weekend. Nedenunder kan I se lidt billeder fra lejligheden ,hvor jeg kommer til at bruge al min overskydende tid i de næste par måneder.
Ps. Tak til min storesøster for at lave stegt flæsk med persillesovs til os til aftensmad. Hvor heldig er man lige, at der er lavet aftensmad til en, når man har lavet lejlighed heeele dagen.
Før og efter billede af stuen, det er resterne af loftet man kan se nede i venstre hjørne. Nå ja og så et styk kæreste, han er normalt ikke så bluret…

Den anden ende af stuen, inkl to blændede døre, en petroleumsovn(skal væk) og en masse tapet (skal ihvertfald væk). Oprindelig var det to stuer, men nu er det slået sammen, hvilket giver en 7 meter lang stue, jeg tror det bliver ret fint.

Entreen og køkkenet, vi skal lave nyt køkken (det bliver bare ikea) og så skal gasmåleren væk og nej, det er ikke træ, det er tapet (som skal væk). I entreen skal der også tages tapet af (åh hurra), og så skal tæppet af og gulvene afhøvles ligesom i de andre rum.

Soveværelset, hvor der igen igen igne skal rives tapet ned og så skal det store skab væk, jeg synes rummet bliver for smalt med det skab. Det lille skab bag døren har jeg allerede besluttet skal være mit skoskab, det er en blændet dør, så der er lige plads til mine sko :)
 2. oktober 2011  Posted by at 22:06 Andet, lejlighed  Add comments

  7 Responses to “I weekenden (nej der er ingen lækre solskinsbilleder)”

 1. Glæder mig altså til at se resultatet :D Hvad gør i med ovnen? Den fjerner i vel ikke? :o

 2. Det glæder jeg mig også til :) Jo den skal væk, den er din, hvis du vil have den og selv fjerner den ;)

  – Vibeke

 3. ahh nej ellers tak :P synes ellers den er meget fin :P var nu mere den vi var ude i ;D

 4. Er du nu helt sikker? Ja, den er egentlig ret fin, men den er lidt voldsom til min smag og så kan pladsen godt bruges til noget andet. Men du er ikke den første som synes den skal blive :)

  – Vibeke

 5. Haha er helt sikker ja :P Der er ik lige plads i vores 10 kvm stue til sådan en dims der :P

 6. Aj – det er godt nok noget af et projekt, I der er ude i. Men på den anden side – I skal jo ikke “lige flytte huset 10 cm på matriklen” som min far altid plejede at sige, når man liiige skulle rive en væg ned, flytte en væg og lave om på rumfordelingen, save hul til en ny trappe, nedlægge en anden trappe, lave nyt badeværelse, nyt køkken, male huset udvendigt, fjerne noget af loftsbeklædningen i kælderen, så der blev ståhøjde, lige renovere gårdbelægningen, omtapetsere alle rum og ordne trappeopgangen :-) – det var vist nogenlunde det, vi gjorde med vores første hus :-P. God arbejdslyst og det er guld værd, når nogen gider lave færdig og parat aftensmad, når man sådan knokler!!

 7. Uh, det lyder også som en omgang! Jeg synes faktisk, det er rimeligt overskueligt og heldigvis er badeværelset rimelig nyt (og pænt). Og så bor vi 1 min fra den, så man kan også godt lige tage en halv time, når man lige har tid og lyst. Mange tak :)

  – Vibeke

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>