sep 112011
 
Det er vist kun blevet til søndagsblogging de her uger, det er også sket en del fx unistart  – sådan noget kan være ret hårdt når man lige har haft to måneders ferie ;) Denne weekend har dog været super hyggelig, i fredags inviterede min søster og svorger på oksemedaljoner  og flødekartofler, og i går stod den med morgenbrød og hygge med kæresten, en tur i Frederiksberghave for at fotografere fugle og holde i hånd, og film og pizza til aftensmad. I dag skal jeg nå at læse 40 side til undervisningen i morgen, og så skal der bare laves en masse praktiske ting, men der nåede også lige at være to timer med star trek på sofaen med kæresten tidligered i dag. 
Det er rart med sådan en kæresteweekend, dem kommer vi nok ikke til at få så mange af de næste stykke tid, for vi har købt en større andelslejlighed her pr 1/10, og så skal der altså rives lofter og metervis af tapet ned og så skal der selvfølgelig også males og laves nyt køkken. Heldigvis er vi jo i træning, eftersom vi jo sidst flyttede i februar…  hmm ja, det er jo også bare så hyggeligt at male paneler… Så skal jeg vist heller ikke brokke mig mere, for vi får jo så også et større køkken, et større bad (vores nuværende er også lillebitte) og en større stue (som en gang var to) og så skal der selvfølgelig indrette en masse, når vi engang er færdige. Det betyder selvfølgelig nok ikke mere blogging, men nu må vi se, det kan være jeg for brug for nogle seriøse overspringshandlinger til den tid ;) 
 11. september 2011  Posted by at 16:06 Andet  Add comments

  3 Responses to “Søndagsblogging”

  1. Nej, hvor lækkert med den større andelsbolig.
    Et tillykke er vel på sin plads, selvom der også følger en masse sure ting med sådan en flytning.

  2. Mange tak :) Ha, der fik jeg lige dårlig samvittighed over overhoved at brokke mig. Det er ikke i orden med al den brok, når man er så møgforkælet som jeg er, hvad bolig angår. Der burde være billige andele til alle!

    – Vibeke

  3. Haha.. Vi kan vel altid finde noget at brokke os over, inden vi ser lyspunkterne?

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>