sep 042011
 
Hvis du ikke ved, hvad du skal lave i dag, og du bor eller befinder dig i hovedstadsområdet, så vil jeg foreslå at tage på udflugt i det gode vejr. I dag er det nemlig første søndag i måneden, og derfor kan du komme rundt i hele hovedstadsområdet for kun 14 kr med DSBs søndagsbillet – Discountliv? Ja det tror jeg nok! Den gælder både for bus, metro, s-tog, tog og lokalbaner i hovedstadsområdet. Du kan jo fx tage en tur ind til København, eller hvis plejer at opholde dig der kunne du tage til Roskilde, Helsingør , Tilvildeleje eller et helt fjerde sted (har du et godt tip?) . Billetten køber du ved at sende en sms med teksten SØNDAG til 1415 eller bare ved at klippe en enkelt gang med et voksenklippekort fx tozoners klippekort. Det er jo også værd at huske på, hvis du alligevel bare lige på besøg hos du gamle eller en tur ind til byen.  Du kan læse mere her
Jeg ved faktisk ikke, hvor jeg selv skal hen, nu skal kæresten også lige hives op først, men jeg kunne godt tænke mig at se noget vand eller nogle træer, det burde også være muligt ;)
 4. september 2011  Posted by at 10:21 Budgetfund, Discountliv, Oplevelser  Add comments

  2 Responses to “Søndagstip: 14 kroners udflugt”

  1. Jeg glemte det selvfølgelig og endte med at købe 5 zoner før det gik op for mig. Doh!

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>