aug 102011
 
Ja, hej med jer! Jeg er altså ikke helt forsvundet, jeg har vist bare holdt lidt pause. Sagen er den, at selvom jeg rigtig godt kan lide at blogge, så er der mange ting omkring det såsom “gaver”, arrangementer osv, der godt kan stresse mig, og det går så ud over min blogging, fordi jeg bliver irriteret over, at jeg skal tage stilling til alt muligt andet end, hvilket ting jeg skal skrive om. Man skulle tro jeg bare kunne lukke det ude og ignorere det, men sådan fungerer jeg bare ikke helt. Jeg har dog tænk mig at gøre en indsats, for det er altså ærgerligt, hvis man skal droppe bloggingen pga. tingene rundt om, og ikke fordi man har mistet lysten. 
Jeg vil egentlig også gerne sige tak til jer, der flere gange har sagt, at de savner mine indlæg, det er rart at vide at man er savnet, specielt når jeg også selv savner det. Nedenstående billede er et eksempel på det. Da jeg var på Louisiana fornyligt blev jeg nødt til at tage dette alternative dagens, tøjet er godt nok lidt svært at se, men man får da en fornemmelse af hvor vildt det er at være i det rum. Jeg har flere af den slags “blog-billeder” liggende, fordi jeg går og tænker “det skal på bloggen” og det kommer de så i løbet af de næste par dage, for de skal altså på bloggen. Så hvis I vil bære over med halv gamle billeder og køb så vil jeg begynde at blogge igen :)

 10. august 2011  Posted by at 08:00 Bloggen  Add comments

  3 Responses to “Øhm, hej :)”

  1. Dine indlæg ville i hvert fald mangle i blogosfæren, fordi du har et 'godt tilskåret' koncept. Og jeg forstår i øvrigt udemærket, at alt det dér 'udenoms' kan være stressfaktor, fordi det er andre folks agenda. God bloggelyst :)

  2. Tak, Henriette :) Du har ret, det er nemlig andres agenda der stresser.

    – Vibeke

  3. Det rum på Louisiana er simpelthen fantastisk! En rigtig vild og fed oplevelse! :)

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>