jul 182011
 
…må være at finde Harper’s i postkassen, når man kommer hjem sin nyindkøbte frokostsushi (Letz sushis mandags makier til en halvtreller), og så de røde negle jeg skal have senere (der er faktisk en optur mere, men det må komme senere). Har I haft nogle opture i dag?
Nu er det dog ikke sådan, at jeg bare har siddet og smovset og læst magasiner hele dagen, jeg har haft travlt med at vaske en masse tøj, hænge det til tørre, lægge tørt tøj på plads, rydde op, vaske lidt op og købe ind, det er nemlig første rigtige feriedag, hvor kæresten er tilbage på arbejde igen, og jeg tænkte, jeg hellere måtte være lidt solidarisk og få lavet lidt. Jeg tror også, jeg bliver sindssyg, hvis jeg bare skulle fede den i knap halvanden måned.
 18. juli 2011  Posted by at 19:15 Mad, Modeblade, Skønhed  Add comments

  5 Responses to “Dagens optur…”

 1. Åh ja!
  Dagens optur her var at finde en bog på mit lille bibliotek, som jeg troede de skulle bestille hjem til mig.

  Så den bladre jeg i og ærgre mig over at jeg ikke har den rette (lille) hæklenål til tingene.

 2. Dagens optur var klart at se min veninde fra klassen (blev student for lidt under en måned siden), det var skønt at se hende igen! :)

 3. Sacha: Uh men er sådan en nål ikke til at skaffe? Hvad skal du lave? Din kurv var fin :)

  Michelle: Åh, det er så dejligt med gensyn med veninder, specielt når man ellers var vant til at se hinaden vejr dag :)

  – Vibeke

 4. Jo nålen kan sagtens anskaffes, men når man er utålmodig en mandag aften, så prøver jeg med den “standardnål” jeg har.

  Det er en bog med små hæklede dyr, hvor prøver en af opskrifterne :)

  Og tak, er meget glad for resultatet, selvom den er lidt skæv ;)

 5. Sacha: det lyder fint, min veninder har lige strikket en skildpadde, den er så sød. Jeg får helt lyst til selv at gå i gang, men jeg tror overlader det til jer ;)

  – Vibeke

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>