jun 132011
 
Hehe, ja i går var kæresten og jeg nemlig inde og se Lars von Triers Melancholia. Nu er det ikke så længe siden, at vi var inde og se The Tree of Life (der vandt de gyldne palmer), som jeg synes er forfærdelig dårlig og kunstfilmenes svar på en Nik og Jay sang, kliche på kliche på kliche og set i det lys, så synes jeg, at Melancholia er en forrygende og ikke mindst action packed film. Men hvis man ser bort fra konkurrenten, Tree of Life, så synes jeg “bare”, det var en okay film, sidste halvdel var ret god, men første del var noget irriterende. Det var dog interessant at se en anderledes dommedags film end dem man er vant til, også selvom der stadig var nogle af de typiske elementer (biler der ikke vil starte), og slutnigen var ret spændende.
Kjole H&M – Læderjakke Barney’s originals – Taske Gina Trikot – Ballerinaer Zara
 13. juni 2011  Posted by at 14:16 Gina Tricot, H og M, Jakker, Kjoler, Klædeskabet, Sko, Tasker, ZARA  Add comments

  2 Responses to “Klædt på til Jordnes undergang”

  1. Flot outfit!
    … og desuden en rigtig skøn blog. :-)

  2. Tak og tak :)

    – Vibeke

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>