jun 042011
 
I dag skal jeg så mange ting, de er heldigvis alle sjove, og jeg glæder mig til at komme ud at nyde det lækre vejr. Nå men jeg vil også gerne være lidt fin i dag, og en ting jeg altid glemmer er læberne. Jeg tror, det er fordi, jeg ikke rigtig er gode venner med hverken lipgloss eller læbestift. Lipsglossen ender jeg altid med at få i håret (specielt når det blæser) og læbestiften synes jeg altid ser forkert ud, men nu har jeg prøvet læbestiften fra Nilens Jord og vi er bare de bedste venner! Konsistensen er meget blød, nærmest som en kombi af læbestift og lipgloss og så er farven bare helt perfekt tæt på min egen (selvom det måske ikke ser sådan før den kommer på). Det er bedste er at mine læber ikke tørre ud, men i stedet bliver dejlig bløde (modsat hvad der ellers plejer at ske).
 4. juni 2011  Posted by at 08:37 Nilens Jord, Skønhed  Add comments

  2 Responses to “På læberne”

  1. Den ser virkelig lækker ud :)

  2. Det lyder godt nok lækkert at den er blød i det.. For jeg bruger så sjældent læbestift.. Er meget bedre til lipgloss eller læbepomad :D

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>