maj 052011
 
Det er altså ikke fordi jeg har besluttet mig for at holde op med at blogge, jeg har bare meget travlt for tiden og når jeg sætter mig ned i sofaen, så er der ikke mere hjerne tilbage til at skrive et indlæg. Jeg savner at blogge, men jeg lærer en masse spændende ting for tiden, så det er ikke helt skidt. Jeg har aldrig ment, at jeg skyldte nogen, hvad denne blog angår, men jeg er ret ked af, jeg ikke har svaret på kommentare, det må I undskylde, jeg ser på dem når der er lidt mere tid. Billedet er fra i går med special guest star (Ajax), vi var på vej op til mine forældre for at spise og så skulle jeg lige aflevere ajaxen til min mor, vi havde lånt den fornylig (det var hurtigere end at løbe i fakta), men nu har vi en selv ;) Jeg har gjort nogle fine køb forlyligt, dem håber jeg, at jeg kan vise i morgen, om lidt kommer ugens budgetfund.
 5. maj 2011  Posted by at 21:43 Bloggen, Klædeskabet  Add comments

  5 Responses to “Hallo, er der nogen?”

 1. Rigtig fint outfit! :)

 2. Tak Malsen :)

  – Vibeke

 3. Jeg elsker du nu har gården som baggrund på dine billeder !!

 4. Pernille: ja, det er også lidt nemmere at overvinde genertheden :)

 5. Den halskæde er virkelig fin !!

  Nesta,
  http://neonstars.blogspot.com/
  _

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>