apr 092011
 
I dag har jeg været en tur i Frederiksberg Have med min kæreste for at nyde solen (og blæsten) og kigge på fugle og elefanter. Det var rigtig hyggeligt, men jeg føler godt gennemblæst stadigvæk. Jeg er virkelig dårlig til at få taget billeder udendørs, jeg er nemlig meget genert, og det er noget grænseoverskridende at stille sig op og posere midt i det hele. Derfor bliver det også bare et par hurtige knips, mens færrest mennesker kigger.
Jeg synes bare det virker så narcisistisk at stå og få taget billeder, og det er det vel egentlig på sin vis også, men det kan, det at have en blog, jo også godt være (se lige, hvad jeg har købt/lavet/ser ud/ mener/ ønsker mig). Nogle gange kan jeg godt få det lidt underlig med hele bloggeriet, jeg begyndte jo ikke at blogge for, at det skulle handle om mig, men om alle de gode tilbud der var rundt omkring. På den anden side er det jo mig, der skriver bloggen, så det ville også være underligt, hvis ikke jeg var en del af den. Nå, så blev dette indlæg vist også selvcentreret nok, så jeg vil slutte af med at konkludere, at elefanterne vist ikke er generte, de er ihvertfald vant til at få taget billider ;)

 9. april 2011  Posted by at 19:22 Andet, Bloggen, Klædeskabet  Add comments

  5 Responses to “Dagens elefant”

 1. Jeg har det også stadig svært med at få taget billeder ude i fuld offentlighed, prøver lidt at lade som om at jeg da bare er turist, men det er som om det ikke rigtigt skinner igennem ;)

 2. Kan også godt følge dig :) Men mon ikke det mest handler om, at vi ved at billederne skal bruges på nettet til at vise et outfit fx….Det skal vi nok lære at have det lidt mere ok med :)

 3. Hej, og tak for en god blog. Jeg tænkte på, hvorfor er dit ansigt altid slørret?

 4. Guapizimo: Ja, det er også det jeg forsøger, men jeg synes måske også, at dette billede blev lidt for turistet.

  Malsen: netop, og egentlig burde jeg være ligeglad med, om fremmede synes, jeg er narcisistisk, når jeg får taget billeder, men det er svært ;)

  Anonym: det er fordi jeg egentlig er et ret privat menneske, og jeg synes, at jeg deler mere end rigelig med fremmede mennesker som det er nu, så mit ansigt holder jeg indtil videre for mig selv. Jeg har fx heller ikke nogensinde drømt om at være kendt. Hvorfor er du anonym?

  – Vibeke

 5. Jeg var også ude i Frb Have og kigge på elefanter i dag! :) Prøvede at finde steder med ikke så mange mennesker til outfit shots, men der kommer jo altid nogle forbi, og jeg kan også synes, det er en smule pinligt, selvom jeg jo i virkeligheden kan være fuldstændig ligeglad med, hvad andre mennesker tænker.

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>