mar 212011
 
Som jeg skrev i går kom mine seneste to Essie lakker i lørdags. Jeg fik lige smugprøvet dem på en enkelt finger, og de er rigtig fine. Jeg over overvejer lidt at tage den røde på til i morgen, men så skal tøjet også passe bare lidt til, og der er den klare en del nemmere. De nederste billeder stammer fra i går, hvor  jeg havde stillet mine lakker op for at se, om jeg kunne finde på noget smart med dem. Det blev ikke lige til noget, men kæresten fik lige snuppet et par billeder, som jeg synes er ret fine.  

 21. marts 2011  Posted by at 21:08 Ebay, Essie, Skønhed  Add comments

  2 Responses to “Nye lakker”

  1. Sikke nogen fine lakker. Jeg kunne godt tænke mig, at se den klare på :D

    Desuden er det nogen vildt gode billeder!!

  2. Hvad hedder den nye gennemsigtige lak, den ligner nemlig en jeg har, som jeg egentlig aldrig har fået brugt fordi jeg er lidt forvirret omkring den! Vil du ikke vise hvordan du bruger den?

    -Merete
    asinstyle.blogspot.com

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>