mar 162011
 
I dag har kæresten og jeg fået hængt det første billede op i lejligheden, det er en udstillingsplakat, jeg købte, da jeg var på Louisiana med mine forældre for at se Walton Ford. Jeg er ellers ikke helt på udstilingsplakater, men jeg synes faktisk, det fungerer ret godt med den neonpink skrift, desuden får jeg vist aldrig fingrene i noget rigtigt Walton Ford – et nummereret litografi i sort/hvid kostede 50.000kr (så er 129kr altså mere overskueligt). Jeg har også et gammelt kort over København og omegn (fra dengang hvor Nørrebro var marker), som jeg gerne vil have op, jeg skal bare have fundet en ramme, der passer. Der kommer forresten nok flere boligindlæg snart, for i lørdags fik vi sat skohylder op i mit mini-wannabe-walk-in(mwwi), det blev rigtig fint. Faktisk er jeg blevet rigtig glad for mit mwwi, der mangler bare at komme noget lys (er købt) og et andet spejlt op (er også købt) og så mangler der lige lidt opbevaring til makeup/småting på kommoden.
 16. marts 2011  Posted by at 19:32 Bolig, Kunst  Add comments

  5 Responses to “På væggen”

 1. Jeg er lettere fascineret af gamle kort, på kemisk institut på SDU hænger der et “gammelt” (fra 60'erne) kort over Odense, hvor der er mark, mark og mark over en stor del af det sydlige Odense, inklusiv der hvor Uni i dag ligger.

  Jeg gad godt eje bare et optryk af sådanne gamle kort over flere af de danske byer hvor der er sket større ændringer igennem tiden.

 2. Hov, mit er altså også bare et genoptryk, men det er altså sjovt sådan nogle gamle kort. Man kan bl.a. se blegedammene og alléen langs jagvej og falkoner allé, der ligger uden for byen.

  – Vibeke

 3. Det giver mig lidt mere håb, at det er et genoptryk du sidder med.
  Ja, sådanne gamle kort, især over KBH er lidt sjove, fordi det der en gang var udenfor byen i dag nærmest er inde i byen.
  Tror de færreste af os kan forestille os at Valby og Vanløse var to selvstændige landsbyer og at Frederiksberg ikke var omkranset af København.

 4. Sacha: Jeg fik mit af en arkitek, der nørdede sådan noget, da jeg var i praktik i 9., så jeg ved ikke, hvor man finder dem desværre, men det må da være til at opstøve evt på bymuseer? Jeg så et program om, hvordan New York er bygget op, inden jeg skulle derover, det var altså også spændende at tænke på, mens man gik der.

  - Vibeke

 5. Flot plakat! :-) Glader mig til at se mwwi :-)

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>