mar 142011
 
Ja, jeg kunne ikke selv holde mig fra Ugens budgetfund, som jeg skrev om i torsdags, og i dag kom den så. Jeg er yderst tilfreds med den. Den skal godt nok lige glattes, men den føles lækker og sidder pænt, jeg glæder mig til at tage den i brug. Der er også kommet et par bukser fra H&M med hjem, både for at fejre at jeg var færdig med 30 for 30 og dermed shoppestop (der kommer billedspam snart!), og at jeg havde fået en meget pæn sjat penge tilbage som skat skyldte mig. Jeg tror, de bliver super til foråret og kølige sommerdage, og jeg kunne rigtig godt tænke mig at sætte dem sammen med en rød t-shirt, noget jeg i forvejen leder efter, jeg kan bare ikke finde den rigtige nuance.
 14. marts 2011  Posted by at 19:12 Budgetfund, H og M, Seneste køb, Ugens budgetfund, Vero moda  Add comments

  2 Responses to “Nye sager i klædeskabet”

 1. Har også selv købt skjorten og den er super fin :) Ærgeligt den er gennemsigtig, men man kunne nok ikke forvente andet? :)

  Uh de bukser der er lækre!

  Vh Michelle
  MichelesModeslam.blogspot.com

 2. Stod og lurede på bukserne men kunne virkelig ikke bestemme mig, så glæder mig til at se dem in action:)

  Mvh
  Debbie
  http://www.fashionizeddk.blogspot.com

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>