feb 222011
 
Så fik vi lige rundet lige Ikea igen, og jeg fik hapset et styk plastikstol til 149kr. Den hedder Ikea PS Vågö og er oprindelig fra 1998, men nu er den sat i produktion igen og kan fåes i sort, hvid og grøn. Man kan ikke set den på den danske hjemmeside endnu, men den amerikanske viser den her, og den var at finde i Gentofte. Jeg fik ikke lige fjernet alle fedtfingrene efter at have båret rundt på den, men den er altså ret fint. Jeg overvejer lidt, om den skal have et fåreskind eller om det bliver lidt kliche. Nu har fatboyen ihvertfald fået en ven. Jeg fik også købt ind til et mini wannabe-walk-in, som jeg nok skal vise, når det er sat op.
billede: eget samt ikea.com
 22. februar 2011  Posted by at 22:59 Bolig, Ikea, Seneste køb  Add comments

  3 Responses to “Ikea-shopping”

  1. Nøøøøj har de fået den igen!! Vi var på udkig efter den for nogle år siden, mon der har været så meget efterspørgsel på den at de simpelthen er endt med at producere den igen? :)

  2. Jeg har også kigget på den ! Men forlod den igen, da det jo egentlig er en slags havestol.. Men tror nu stadig at den vil være rigtig flot med et fåreskind ! Åh jeg må drømme lidt om den igen ! :)

  3. Hvordan er den at sidde i? Altså, sådan afslappet dejlig eller? For den er godt nok fin da! :)

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>