feb 202011
 
Lige et før- og efterbillede fra da mine magasiner kom på plads. Jeg havde egentlig valgt at smide en del af dem ud, da vi skulle flytte  – bl.a. fordi de er pisse tunge og ikke sjove at slæbe på. Nu kom de så med til Kbh alligevel, jeg havde svært ved at smide dem ud, jeg finder stadig inspiration i dem og der er altså også for mange penge. Så nu er de sorteret og lagt på hylder. Den meget opmærksomme læser vil bemærke at jeg ikke har fået malet hylderne som jeg ellers har planlagt, det kommer dog lidt efter lidt, når vi er kommet mere på plads.  
 20. februar 2011  Posted by at 22:40 Bolig, Modeblade  Add comments

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>