feb 102011
 
Jeg har selvfølgelig sovet rigtig dårligt i nat og eftersom det nu er tredje nat i træk, så er jeg begyndt at ligne en zombie. Jeg er også ved at få poser under øjnene, noget jeg, af mystiske årsager, synes er lidt klamt. Har du nogensinde kigget nærmere på Anders Foghs øjne? Uh, mon han nogensinde sover? Nå men nedenstående nummer er jo ret aktuelt, og så er det jo også ret fedt. Så kan I lige høre det, mens jeg tager mig sammen til at tage et træt dagens. Fik jeg nævnt, at jeg også lige skal ned at vaske vores nyslebne ludbehandlede gulve endnu gang i aften?
 10. februar 2011  Posted by at 21:49 Musik  Add comments

  2 Responses to “Søvnløshed”

  1. Jeg sover ikke, når jeg enten er stresset eller spændt, så tror du ikke det går over når flytningen er ovre? :)

  2. Nu hvor du jo stort set laver det samme stykke arbejde som Pippi (som vel at mærke er verdens stærkeste pige), så kunne du jo også belønne dig selv på samme måde (lagkage til morgenmad… og spunk – hvis du kan finde den!).

    Jeg håber i hvert fald, at du får sovet igennem på et tidspunk, men jeg vil fraråde enhver morfar du end måtte have i tankerne – man kan ikke falde i søvn efter sådan en midt på dagen.

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>