feb 042011
 
Det er jo egentlig modsætninger, men jeg synes der er noget ekstravagant over denne ruskindsjakke fra Topshop. Sikke nogle fine detaljer. Den er faktisk på udsalg (spørg mig ikke hvad jeg lavede der under mit shoppestop, det er jo selvpineri) og koster £50.
Forresten, så har jeg netop nu opdaget, at bloggen har fødselsdag, jeg kom til at tænke på, at jeg startede i februar, og så var det faktisk i dag. To år er det blevet til nu, jeg er dog for smadret lige nu til at finde på hvordan det kunne fejres, måske er dette indlæg egentlig meget fint, for det var jo netop fund a la denne jakke, der gjorde, at jeg begyndte at blogge, og grunden til jeg fortsætter. I kan finde mit første indlæg her. Tak fordi I læser med og lægger kommentarer, selvom jeg er lidt sløv til at svare tilbage lige for tiden, så er jeg meget glad for dem :)
Billede fra topshop.com
 4. februar 2011  Posted by at 21:43 Bloggen, Topshop, Udsalg  Add comments

  2 Responses to “Ekstravagant highstreet (og bloggens fødselsdag)”

  1. Jamen stort tillykke i så fald :-)

  2. Lækker jakke!
    Og tillykke med bloggens to års fødselsdag.
    Mht dit første indlæg: blev nitterne siddende?

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>