jan 302011
 
Betina skrev for nyligt om Kendi, der havde konceptet 30 for 30. Det går i alt sin enkelthed ud på, at man udvælger 30 stykker tøj og sko (men ikke tilbehør og fx undertøj og vinterjakke, men altså det tøj som du faktisk står og har tøjkrise over om morgenen). Og så må man ikke shoppe, da man jo skal lærer at bruge de ting man i forvejen har.
Altså: 
 • Udvælg 30 stykker tøj (ikke undertøj, strømpebukser og vinterfrakke)
 • Sammensæt tøjet til 30 outfits til 30 dage, uden at bruge andet tøj.
 • Ingen shopping.
 Jeg synes, det er en rigtig god idé at bruge, hvad man har i skabet og sætte fantasien i gang om, hvordan man kan bruge sit tøj på nye måder. Nu har jeg så kun valgt 25 stk tøj til 30 dage. Jeg synes egentlig, at 30 er ret mange, og da jeg jo er ved at flytte passede det fint med lidt færre. Hvis jeg skal prøve det igen, vil jeg enten skære det ned til 20 eller prøve med 30, men så skulle 1/3 være tøj jeg ikke fik brug normalt, det kunne være sjovt at prøve.
 
Jeg har kun de 25 stykker tøj og sko med til København, resten bor stadig i Århus. Det bliver altså rimelig nemt ikke lige at tage noget andet på, på den måde passer det jo meget godt. Til gengæld er jeg lidt bekymret for tilbehøret, for jeg har selvfølgelig glemt nogle ting, men det går nok. Jeg håber bare ikke det bliver for kedeligt (jeg har fx kun taget sorte strømpebukser med og glemt alt om andre farver).Det med shoppingen passer også fint ind, jeg har nemlig ingen penge til shopping, kun til maling, ikea og dobbelt husleje (heldigvis kun 1½ måned).
 
Når jeg kigger på de ting, jeg har valgt, bliver jeg helt glad, det kan godt være meget af mit tøj er fra H&M, men jeg er virkelig vild med meget af det. Jeg kan godt juble lidt over det en gang i mellem. Til gengæld ser det en smule trist ud med at det sorte og grå, jeg håber ikke det bliver for kedeligt, jeg må se, hvad jeg kan gøre med tilbehør og neglelak. I kan se, hvilket tøj jeg har valgt på billederne under. Som bonusinfo kan jeg da lige fortælle, at jeg, som det matematisk anlagte menneske jeg er, har regnet mig frem til, at med mine 25 ting, kan man – hvis man antager, at det hele passer sammen sammen – lave hele 540 forskellige outfits! Det er næsten 1½ år, man så har forskellige outfits til, hvorfor havner man(jeg) så altid i det samme? 
 
Nå ja, jeg starter i dag, og jeg kan ikke finde ud af, om jeg skal lave et dagens hver dag, et par gange om ugen, eller jeg skal gemme dem til om 30 dage (det sidste er lidt kedeligt synes jeg)

 

Tre styk sorte kjoler: en asymmetrisk og læs, en tætsiddende og en A-form, tre styrk sort/hvid mønstrede kjoler: en med lange ærmer, en med korte ærmer og en uden.

Et par lange støvler, og et par korte. Et par fine sko og et par rå sko.
To sorte cardigans, en med v-hals og en med rund hals. En grå cardigan, en lang prikket cardigan og en tynd læderjakke, bruget som cardigan.
Et par jeans, et par sorte pialletbukser, en skindnederdel, en pudderfarvet nederdel, en zebrastribet buksedragt
En sort bluse med 3/4 ærmer, en sort tank, en hvid tank, en sort/hvd body og en sort/sølv langærmet bluse.
Billeder fra discountliv.blogspot.com – shop.hm.com – ginatricot.com – asos.com
 30. januar 2011  Posted by at 11:44 30 for 30, Asos, Gina Tricot, H og M, Inspiration, Klædeskabet, Topshop  Add comments

  6 Responses to “30 for 30”

 1. Det ser ud til at være nogle gode valg :) jeg poster nogle af mine outfits som jeg gør med almindelige “dagens” og så poster jeg dem alle samlet, til sidst :)

 2. Haha hvor sjovt, den ide vil jeg da lige lege lidt med :)

  Mvh. Michelle-Marie
  http://miss-michellemarie.blogspot.com/

 3. Jeg har været i gang siden den 22.januar, fordi jeg ikke vil have shoppestop under min london tur og det faktisk meget lettere end mig regner med.

 4. Betina: jeg er spændt på hvad ar se hvad du har valgt. Jeg kom frem til at det var bedst at gøre det hver dag, så jeg ikke glemmer at tage billeder. Det kunne nemlig godt ligne mig.

  Michelle: Det er bare om at komme i gang, det er slet ikke så svært :)

  Samano: Godt at høre. Jeg har samlet, så jeg kunne se, at der var 30 outfits, men nu har jeg selvfølgelig glemt en del tilbehør i Århus, og det gør det lidt sværere, synes jeg. Og ja en Londontur uden shopping lyder lidt kedelig ;)

  – Vibeke

 5. @Vibeke: jeg er næsten færdig med listen, som kommer på min blog imorgen (: jeg er dog lidt i et dilemma mht. at prioritere en ekstra cardigan (så jeg har 3) eller en ekstra body, synes nemlig ikke 5 toppe er vild meget. Hmm. Men ud fra den liste jeg har nu kan jeg lave mindst 43 forskellige outfits, så mon ikke det går (;

 6. Betina: Det lyder godt. Jeg har jo hele 5 cardigans, men jeg bruger dem også over kjolerne, så det ikke bliver ens (og jeg ikke fryser). Jo, jeg tror det går, vi skal nok klare den! ;)

  – Vibeke

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>