jan 252011
 
Om en uge overtager min kæreste og jeg vores nye lejlighed, og så skal det males meget hurtigt. Alt i mens jeg gerne skulle starte på uni i Kbh og bo hos mine forældre, indtil vi kan rykke alle vores ting over og flytte rigtig ind. Det hele går meget stærkt, og det er ved at være de sidste dage i Århus, det føles meget mærkeligt. Da vi flyttede herover for 4,5 år siden, flyttede vi samtidig hjemmefra, og der var faktisk ikke så mange ting (vi tømte Ikea da vi flyttede herover), og vi havde desuden god tid over sommeren til at male og finde os til rette. Nu har vi sååå mange ting  og det hele sker oveni hinanden. Det er meget mærkeligt at flytte så langt så hurtigt. Nå men jeg ville egentlig bare fortælle, at fra nu af og de næsten par uger står i flytningens tegn, så nu må se se, hvor meget bloggeri det bliver herfra.  
 25. januar 2011  Posted by at 20:37 Bolig  Add comments

  3 Responses to “Så er det begyndt”

  1. Håber i kommer nemt igennem flytningen :) Og velkommen til sjælland igen :)

  2. Emma: Mange tak, jeg kigger lige på den når jeg ikke har så travlt :)

    Rijah: Det håber jeg også, det er et stort rod ;) Tak, det bliver godt :)

    – Vibeke

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>