jan 242011
 
Jeg er blevet lidt lun på tanken om transparente nederdele her til foråret og sommeren. Jeg kan ikke helt finde ud af, hvordan det skulle føres ud i livet, og hvordan det skulle se ud, men noget med en kortere del under ligesom hos Chloé og som Miss Selfridge også kommer med et bud. Det skal dog ikke være i sort, og jeg ved heller ikke, hvordan snittet skal være. Det er vist i sig selv stadig kun en transparent idé.
Jeg glæder mig forresten megt til foråret, det må gerne komme nu, lige nu!
Billede fra style.com – missselfridge.com
 24. januar 2011  Posted by at 17:10 Inspiration, Missselfridge  Add comments

  3 Responses to “Transparent”

 1. Ha – det indlæg kunne jeg selv have skrevet (der kommer nok noget lignende snart!) Men indtil da vil jeg glæde mig til at se, hvordan du løser knuden. For det er ikke ligetil – særlig fordi det også skal være funktionelt på et kontor!

  Mvh
  Mette

 2. Foråret må rigtig gerne snart komme!
  Held og lykke med det transparente problem ;)

 3. Mette: Hehe, jeg glæder mig også til at se hvordan jeg får den løst. Det kan være man skal i gang med symaskinen…

  Tuchen: Ja, øv at vi første skal forbi februar. Mange tak ;)

  – Vibeke

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>