jan 182011
 
I aften skal jeg læse blade (som kom ind af døren forleden), eller jeg skal vist kun kigge billeder, så hovedet kan slappe lidt af. Nicole Kidman får man vist aldrig ondt i hovedet af at kigge på, højst lidt i maven af misundelse ;) Hun bliver forresten interviewet af Jennifer Aniston inde i bladet – ikke dumt Ellers skal der lakeres negle og spises superflyers. Jeg køber aldrig selv superflyers, men de er der hver gang, jeg er “hjemme” på besøg hos mine forældre i Kbh, som jeg er lige nu. Det er dog snart slut med det, for nøglerne på billedet passer til kæresten og min nye lejlighed nogle opgange væk, som vi overtager 1. februar, og som jeg har underskrevet købsaftalen på her til aften. I morgen skal vi ned og kigge på den igen og få målt lidt op (det har vi nemlig fået lov til).  
 18. januar 2011  Posted by at 21:46 Bolig, Modeblade, Skønhed  Add comments

  4 Responses to “I aften…”

  1. Hvad hedder den flotte essie lak på billedet? :-) Tillykke med lejlighed, det er da skønt!

  2. Michelle: Tak! Den hedder Cool Lots, jeg kan ikke lige finde et billede kun med den, men her er den ovenpå en grå. Der er sådan lidt shimmer i.

    – Vibeke

  3. fantastisk med lejligheden – sikke tæt på du kommer nu. Det bliver meget meget nemmere :) kys

  4. Pernille: ja, det er lige før vi kan vinke til hinanden ;) Det bliver så meget nemmere :) møs

    – Vibeke

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>