jan 092011
 
Uffe Buchard (hvem jeg også mistænker for at være bange for at blive gammel) kan godt se sig slået af pinden som Danmarks førende modeekspert, ihvertfald har min dejlige nevø sine egne markante meninger til moden lige nu, og i går aftes kom han med to guldkorn til, hvad der er not. Så hvis I ikke vil se kiksede ud i en 8årigs øjne (og vi ved, at ungdommen er alt i modebranchen), så må I hellere lige følge med:
Første billede er fra seneste udgave af Eurowoman ,og “Det er altså for funky” blev der sagt, og det var ikke på den gode måde, for det lignede faktisk noget fra dengang hvor Mario lige var blevet opfundet!” (Nitendofiguren – ikke fotografen, red) ,og “der hvor man hørte alt for meget dj (aka disko, red) musik”. Og han har jo ret, vi har næsten glemt det men senhalvfjerdserne og de tidlige firsere var ikke kønne, og turkis kan godt blive for meget.

Næste billede er næsten værre, hans moster lytter ihvertfald godt efter nu for: “Er det den nyeste mode? Jeg synes, at det ligner hun er i 30erne i det tøj” Av, den sad. Godt nok henvender Alt for damerne sig til kvinder i 30erne, men for en 8årig er 30 = dinosauer, og det er der vist ikke nogen af os, der vil ligne, og da slet ikke hvis “det ligner hun skal giftes med Indiana Jones”. Shit det er ikke godt med de shorts, bælte og skjorte på én gang. Jeg kan faktisk sagtens følge ham, og det er da også kikset at ligne sin kæreste fuldstændigt. Godt nok læste jeg fornyligt, at den gode Uffe foreslog, at man skal stjæle tøjet fra kæresten skab, men som min nevø slår fast, så kan det jo ende helt galt.

Nu fik jeg ikke lige spurgt min nevø, hvad der er hot lige nu, men jeg er ret sikker på, at det må være Lego og BeyBlades, ellers flytter jeg heldigvis meget snart tæt på ham igen, og så kan han komme med flere gode modetips til sin moster – hun sætter pris på dem.
 9. januar 2011  Posted by at 09:17 Andet, Mode  Add comments

  10 Responses to “Ny ung modeekspert hos Discountliv & Luksusdrømme”

 1. Hahah – Elsker det indlæg. Tak for god morgenunderholdning :D Og det værste er næste, at han jo på sin vis har ret. Kan i hvert fald godt følge ham på nogle punkter.

  God søndag!

  /Maria

 2. Haha, hvor er det godt :D

  /Anna

 3. Jamen han har jo ret :D Jeg forstår virkelig heller ikke de dersens shorts. Glæder mig til at høre mere fra den nye modeekspert :D

 4. Ha ha hvor var det et sjovt indlæg :D

 5. Har selv en 7-årig knægt og han har bestemt også en menin om hvordan mor her ser ud. Han synes helt klart at kjoler er det bedste til piger, inkl mig. Desværre er jeg jeans-pige til fingerspidserne, så det er sjælden han er helt enig :-)

 6. Hehe fedt indlæg. Og ja børn ser ting uden filter, og siger det som det er!! You gotta love it ;) klog nevø du har…

  //Ditte

 7. Hvor er det kært!

 8. Hahaha, fantastisk! Og han har jo faktisk lidt ret !

 9. Hvor er han skøn, sikke dog et dejligt indlæg :D

 10. Tak for det, vi hører gerne flere sandheder fra gulddrengen!

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>