jan 052011
 
Jeg så lige at dagens tilbud hos Sweetdeal (København) faktisk er ret sødt, det er nemlig seks cupcakes fra det ombloggede Agnes cupcakes til 75kr – altså 12,50kr pr stk. Jeg har ikke prøvet dem før (synes de er lidt dyre), men nu skal det altså være, eller ikke lige nu, for jeg sidder i Aarhus nu, men engang i det nye år her.  Find dem her.
 5. januar 2011  Posted by at 10:39 Budgetfund, Mad  Add comments

  5 Responses to “Cupcakes til discountpris”

 1. Købte dem med det samme, da jeg så din blog :D For jeg synes normalt også de er ret dyre :)

 2. Yum! Det er nok meget godt, at det ikke findes i Århus :P For min krops skyld..

 3. Det er et super tilbud – men jeg må virkelig indrømme, at jeg ikke forstår jer, som synes de er så dyre! Hvis man skal sammenligne med andre cupcake.tilbud i KBH f.eks, så koster Granolas 30,- stykket og Illums koster også 25,- stykket (og de er lavet udelukkende af pulvervarer og kommer fra et centralbageri – dvs råvarerne koster væsentligt mindre end Agnes', som bruger rigtig frugt, friske mælkeprodukter, god chokolade m.v)

  Og derudover – hvor i københavn kan man efterhånden få noget som helst frisk kage (som ikke kommer fra en fryseboks, centralbageri el. lign) for under 25 kr på en café eller i en take-away?

 4. June: godt man kan lokke lidt ;)

  Jeanne: ja, det er sikkrt også billigere ;)

  Yvette: me too :)

  Sus: jeg synes også de andre er for dyre, og hvis jeg stod og skulle vælge mellem at købe 2 cupcakes til 50kr, eller lave dem selv, så ville jeg nok gøre det sidste. Man kan trods alt bage en del for 50kr :)

  – Vibeke

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>