dec 272010
 
Åh, sikke nogle travle dage! Men også hyggelige, selvom jeg dog er lykkelig over ikke at have nogen planer i morgen. Jeg har brugt de sidste tre dage på familie og på at spise. Jeg kan slet ikke overskue mad længere, men det var jo lækkert, mens det stod på.  Og så blev de også tid til årets julegaver, jeg fik faktisk gaver både juleaften, 1. og 2. juledag, så det er blecvet spredt godt ud. Årests tema må viat være stjerner, jeg fik ihvertfald både stjerneøreringe, et stjernetørklæde og så lovningen om en fin stjernehalskæde og 4 mdrs abonnement på eurowoman. Så fik jeg 2 stk gavekort til H&M(uh, det bliver jo ikke plads i skabet!), en klassiker for mit vedkommende, det samme er clinique mascaraen. Det er også ting jeg bruger ofte begge to ;) Der var også flere par strømpebukser, en kashmir børnecardi i pink fra H&M, en fin nitteclutch, en sort tunika fra H&M (som jeg glemte på billedet) samt et årskort til Louisiana. Fine fine gaver, det eneste der skulle byttets var et par strømpebukser, men det er gjort nu. Jeg håber, I også fik nogle gode julegaver.
 27. december 2010  Posted by at 20:49 H og M, Jul, Klædeskabet, Nitter, Skønhed, Smykker  Add comments

  One Response to “Årets julegaver”

  1. Til info er tasken fra Mimic Copenhagen, som du kan finde meget mere om på:
    www .mimic-copenhagen. com

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>