dec 122010
 
Så blev bloggen da lige forsømt i den grad, men jeg har altså haft travlt med opgave, job og så er jeg lige i København igen. Jeg kom hjem derfra (efter min mors fødseldags) i onsdags, og i torsdags ringede min far så og fortalte, at min kæreste og jeg er blevet tilbudt en lejlighed i den andelsboligforening, hvor jeg er vokset. og de stadig bor. Så i går tog vi til Kbh, og i dag skal vi så se lejligheden, som vi sikkert ender med at købe. Det er så spændende. Hele det her med at flytte hjem til Kbh er pludselig meget tæt på, og jeg er begyndt at tænke på alle de ting, jeg kommer til at savne i Århus, men samtidig glæder jeg mig også vildt meget til at komme tilbage til Nørrebro igen.  Det hele bliver jo også meget anderledes, for så er det i hvertfald slut med at sidde på mit gamle værelse søndag morgen og vente på, at min mor kommer tilbage fra bageren med morgenbrød, som jeg gør lige nu.
Inden jeg skal se på lejlighed, regner jeg lige med at lyne igennem Fields og få købt de fleste julegaver. Det kunne være smart, hvis jeg slap for at købe dem i Århus, for så at skulle slæbe dem med i toget den 23. når vi tager hjem til jul. Der er i forvejen så meget jeg skal have med og så mange mennesker i toget. Nå, der kommer nok nogle mere moderelaterede indlæg snart, min fine clutch jeg købte hos nelly er kommet og jeg har også købt en kjole.  Billedet er fra i onsdags og indegolde både krokodillerne, den røde leo og børnecardi’en, tre af de ting jeg bruger mest for tiden.
 12. december 2010  Posted by at 09:45 Andet, Bloggen, Dyreprint, Klædeskabet  Add comments

  5 Responses to “Hej :)”

 1. Ej hvor spændende med lejligheden! Held og lykke med den og med julegaverne :-)

 2. Nej, hvor lyder det godt.

  Krydser fingre for at den er den rette bolig.

 3. Hvor har du fået det fine røde leopard tørklæde fra? Det må jeg jo eje :)

  Mvh. Charlotte Bisgaard

  http://www.cbisgaard.blogspot.com

 4. Lullumut: Tak, fik købt de fleste :) lejligheden ser vi om et par timer.

  Sacha: tak, jeg har været så heldig, hvad boliger angår, føler mig ret forkælet. Håber også der kommer din vej, du ledte også ik?

  Chalotte: tak, det er fra H&M og koster 80kr, så det er til at overskue ;)

  – Vibeke

 5. Jo, jeg er også i gang med at søge bolig og går alt som det skal, så skulle jeg gerne få et positivt svar på onsdag.
  Da jeg fik et brev først på ugen med et boligtilbud, som nummer 1 på listen.

  Så onsdag ved jeg om jeg skal juble eller ej.

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>