dec 042010
 
Øv, jeg havde sat blogger til at udgive dette indlæg i går, det bliver jo ikke rigtig en julekalender, hvis der ikke bliver åbnet en låge hver dag. Nå men i går var det jo fredag og stor julefrokostdag og bag låge nr. 3 var…
Last Christmas med Wham. Ja, man er lidt træt af den allerede, men på den anden side, så kommer jeg alligevel i julefeststemning, når jeg hører den, og det er jo perfekt til alle de julefrokoster, der kommer det næsten stykke tid. Man kan jo ikke have en jul uden. Desuden er youtube jo fyldt med de gamle grimme 80’er julesange, samt de nyere rockede udgaver.
 4. december 2010  Posted by at 11:51 Jul, Musik  Add comments

  One Response to “Bag låge nr. 3”

  1. Hehe, hvor hyggeligt med sådan en kalender… Og det ville jo ikke være jul uden Wham! *SS*
    /Maria.

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>