dec 012010
 
Hvordan kan det være, at det er meget sværere at finde de ting, man reelt har brug for og godt må købe end alle de andre ting? Lige nu mangler jeg både en hue (som jeg begyndte at lede efter for flere måneder siden) og en hverdagstaske i mellem størrelsen (jeg kom til at ødelægge lynlåsen på den gamle) men begge ting kan eg slet ikke finde. Man skulle ikke tro det er så svært at finde en taske, når man nu må, men selv dem jeg overvejer, har jeg lidt svært ved, fordi udsalget er lige om hjørnet, og jeg ville hade at give fuld pris for noget, der kommer på udsalg om lidt. På den anden side mangler jeg altså en taske, der ikke er for stor men godt kan indeholde pung, kalender og paraply. I morgen skal jeg alligevel ned i byen, og så vil jeg virkelig gøre en indsats for at få både hue og taske i hus. Trist når shopping bliver en pligt ;) 
Billeder fra asos.com
 1. december 2010  Posted by at 18:26 Asos, Brok, Ønsker  Add comments

  4 Responses to “Hvordan kan det være?”

 1. Kunne man få et link til tasken? den er super flot!

  michellesmodeslam.blogspot.com

 2. Jep, du kan finde den her :)

  – Vibeke

 3. Åh, det er ikke noget nyt. Sådan er det altid! Føler med dig :)

 4. Kender det godt.. Leder efter et par fine ruskinds wedges, og kan bare ikke finde dem, nu hvor jeg har besluttet mig for det er det jeg mangler. :(

  /June
  pixeleret.blogspot.com

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>