nov 302010
 
Ja det er ved at være den tid, hvor man lige skal overveje en ekstra gang, om man ikke skal vente med at købe kjolen, skoene eller de andre ting, der ligger i kurven. Det er nemlig under en måned til mange online udsalg går i gang, og det er lidt surt at se sit nye ubrugte køb til halv pris lige om lidt, specielt når julen også er lige om hjørnet. Jeg har kigget lidt på nogle af de highstreet steder, jeg kunne finde på at købe fra. Datoerne er, hvornår udsalget startede sidste år. Jeg kan jo ikke love noget, men så ved man i det mindst,e hvornår man skal begynde at holde øje. Jeg skal nok også skrive, når de starter her på bloggen og på twitter.
H&M – er startet, der vil jo blive lagt ting op løbende, hvilket jeg nok skal skrive om.
Dorothy Perkins og Miss Selfridge d.22/12
Topshop –  i praksis d. 23/12, officielt d.26/12
Asos og Urban Outfitters  – d. 24/12 
Nelly.com – d.25/12.
 Og så er der lige det med Lanvin + H&M, for som jeg har skrevet ved tidligere samarbejder, så er der de andre gange gået omkring 5 uger(flere gange præcis 5uger), så er tingene sat ned. Det skyldes at der er en aftale mellem mærket og H&M, om at H&M kun må bruge navnet et hvis stykke tid. Derfor skal de til sidst af med tingene, fordi tøjet ikke må hænge i butikkerne mere. Der står fx også inde på pressehjemmesiden, at pressematerialet kun må bruges frem til d. 31. december.
Som sagt er ingen af disse datoer noget jeg ved, de er blot baseret på hvordan det tidligere har været.
 30. november 2010  Posted by at 21:10 Asos, Dorothy Perkins, H og M, Missselfridge, Topshop, Udsalg, Urban Outfitters  Add comments

  4 Responses to “Snarlige udsalg og Lanvin+H&M”

 1. Jeg har også lagt mærke til det med Topshop de sidste 2-3 år, altså at udsalget starter lige inden jul og sender mail ud dagen efter jul cirka :) Så den har du helt sikkert ret i (99%), og det er bare skide bittert, hvis man så har fået noget derfra i julegave til fuld pris :/ Det er jo det samme med Magasin, de holder udsalg d. 27. eller 28. december i år, hvis de gør ligesom sidste år…

  Og vildt interessant med Lanvin (og andre samarbejder), for kan selv huske jeg købte en masse undertøj fra Sonia Rykiel til 70% + strik.. Tror jeg vil vente og se hvad der er tilbage til den tid :D

  SUPER fedt indlæg! LIKE!

 2. Godt indlæg! Jeg har LÆNGE ville lægge en ordre hos Topshop, men tror jeg strækker den ;)

 3. Fedt indlæg :-) Sejt hvis du har ret :-)

 4. June: ja det gør nemlig. Jeg har også svært ved at ønske mig tøj af samme årsag, jeg ved jo at det er billigere om lidt.

  Guapizimo: Det ville jeg gøre, medmindre det er ved at være udsolgt selvfølgelig.

  Lullumut: Tak, det håber jeg. Specielt med topshop er det lykkedes før.

  – Vibeke

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>