nov 292010
 
Jeg er vild med dette look fra Asos. Det er egentlig ret simpelt, men jeg synes bare det fungerer rigtig godt. Jeg overvejer ret meget, om jeg skal have mig den nederdel. Jeg har en sort bluse, sorte strømpebukser og sorte sko, så det er da nuligt at efterligne. Nederdelen koster forresten £20, men der er stadig minus 20% koden asos20 og også gratis fragt.
Billede fra asos.com
 29. november 2010  Posted by at 22:59 Asos, Inspiration, rabatkode  Add comments

  2 Responses to “Cool gul”

  1. Det ser super lækkert ud og det vil være et rigtig godt outfit med farve her i den kølige tid.

  2. Gul og orange har aldrig rigtig været mine farver, men efter de nu er en del ude og især i kjole og nederdel, er jeg begyndt at se det flotte i det. Denne her er rigtig fin og simpel :)

    //Ditte

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>