nov 182010
 

I går var kæresten og jeg lige et smut på ARoS for at se Julie Nords udstilling XENOGLOSSY (mere om den senere). Det smarte er nemlig, at vi begge har et fint AROS27 kort. Det er et årsmedlemskab til Aros for unge på 27 eller under og koster 150kr. Super smart for så kan man lige smutte på museum, når man har lyst. Aros har haft nogle rigtig fine udstillinger, og det er også smart, hvis man mangler noget at lave en regnfuld søndag.  Aros er ikke det eneste museum, hvor der er gode tilbud til unge (eller bare generelt) så nu har  jeg lige samlet lidt sammen. Der er givetvis flere gode steder, men jeg fokuseret lidt på moderne kunst. Jeg overvejer selv at få mig et medlemskab til Louisiana, men jeg ved ikke helt om, jeg kan få mig slæbt til Bredde så ofte. Husk forresten at de fleste museer har lukket om mandagen.
ARoS: Århus. Årsmedlemskab 27år eller under 150kr.
Louisiana: Bredde. Årsmedlemskab 25år eller under 125kr
Kunsten: Aalborg Årsmedlemskab 29år eller under 95kr (over 29år 150kr). Entre for studerende 20kr
Trapholt. Kolding. Entre for studerende 30kr
Brandts. Odense. Gratis entre for alle tordage mellem kl 17-21.
Statens museum for kunst. København. Gratis entre for alle på samlingen og enkelte udstillinger
Hvis du overvejer at få et kort til ARoS, så synes jeg, du skal skynde sig, så du kan nå at se Julie Nords udstilling. Sidste dag er nemlig nu på søndag.  Og det er en ret fin udstilling. Jeg var desværre lidt træt, men ellers kunne jeg godt have brugt rigtig lang tid på hver eneste billede, for der er så mange detaljer, og man blev ved med at opdage nye skæve ting i billedet. Jeg er virkelig også imponeret over det store arbejde, der må være lagt i hverr billede. Hold da op. Motiverne er også rigtig fine, jeg synes nogle gange, det blev lidt søgt, eller der lige manglede det allersidste uhygge for at få mig helt op at køre, men jeg er helt klart vild med udstillingen.
Billede fra aros.dk
 18. november 2010  Posted by at 12:22 Budgetfund, Kunst  Add comments

  2 Responses to “Billig kunst til unge + Julie Nord på Aros”

  1. Så fin en udstilling! Lagde du mærke til, at der er en helikopter i næsten hvert billede? :)

  2. Virkelig en udsstilling der er det hele værd!!!!
    Elsker virkelig hendes værker har selv plakaten der hjemme.

    Vi er blevet faste læser af din blog.
    Tjek vores blog og bliv evt. følger af os.

    /Rikke og Ditte Modekolibrien.dk

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>