nov 162010
 
Jeg er ret vild med stærke klare farver for tiden – specielt rød, men gul er jeg også ret facineret af og denne kjole er bestemt ingen undtagelse. Den er fra Miss Selfridge og koster £38. Jeg skal helt sikkert have noget gult ind i garderoben, men om det lige bliver denne, ved jeg ikke.
Billede: missselfridge.com
 16. november 2010  Posted by at 11:52 Kjoler, Missselfridge, Ønsker  Add comments

  2 Responses to “Gul!”

  1. Åh den er fin! Jeg tror bare overhovedet ikke jeg kan bære gult. Ellers var jeg på. Både farven og snittet er vildt fin.

    Jeg er også vild med farver og har lige tilføjet en grøn og en rød kjole til garderoben. – og ellers bruger jeg tit farver som små detaljer på sko, tasker, armbånd osv.

  2. Betina: jeg har faktisk ikke rigtig prøvet noget gult endnu og jeg ved ikke om det klæder mig, men det skal altså prøves. Jeg kan godt lide små farve detaljer, men jeg drømmer om en hel kjole i en vild farve.

    – Vibeke

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>