nov 122010
 
Hold da op hvor er jeg smadret, for lidt søvn, alt for meget kaffe og 5 timers forsøg på at få 7.  og 8. klasses elever til at lave tysk- og matematikaflevering (hvilket faktisk delvist lykkedes).  Det kilder i min hjerne nu ,og det synes jeg også Laserkraft 3D’s “Nein Mann” også gør, når jeg hører den. Så den får I lige. Jeg kan godt nok slet ikke overskue at danse nu, men når jeg endelig er ude, så er jeg super meget, den der siger “vi skal bare liiige danse lidt mere”. Skal du ud at danse i aften? Jeg satser på sofaen og kæresten vil danse med mig.  
 12. november 2010  Posted by at 16:37 Andet, Musik  Add comments

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>