nov 112010
 
De spytter rabatter ud for tiden, indtil midnat kan man få gratis levering med koden DKFREEDELIV(gælder kun en gang), den kan dog ikke kombineres med 20% rabatkoden (GRAZIANOV), så hvis du køber for under £13,50 så brug gratis levering og over kan det bedst betale sig med 20% rabat.  Derudover har Asos også 20% rabat på festtøj (grazianov kan stadig bruges), de nedsatte varer kan findes her. Jeg er lidt lun på den asymmetriske kjole, som er sat ned til £19 og bæltet som koster £5. Jeg synes også lædershortsene er fine, med rabat kommer de ned under 500kr.
Jeg synes forresten der er gået lidt H&M og Asos i bloggen for tiden, jeg håber det går når nu der er rabatter med ;)
Billeder fra asos.com
 11. november 2010  Posted by at 19:44 Asos, Budgetfund, Kjoler, Nitter, rabatkode, Udsalg, Ønsker  Add comments

  5 Responses to “Mere Asos-rabat”

 1. Hmm, jeg synes ikke 20 % koden virker :(

 2. Vi elsker jo både H&M og ASOS – og med rabat er det endnu bedre, så forsæt endelig!

  /Maria.
  http://hittehonesverden.blogspot.com/

 3. Arhhh.. Og min konto er i minus :(

 4. GRAZIANOV virkede ikke da jeg ville bestille et par Hunter..

 5. Fuglen + Anonym: Den virker for mig, men det kommer nok an på, hvad man køber fx hunters virker den ikke på. Jeg tror, det kommer an på mærket.

  Maria: Ja, det er jo rigtig ;)

  Janne: Øv, men der kommer altid ny kode en anden gang :)

  – Vibeke

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>