nov 062010
 
Jeg har en fin leopardplettet taskeparaply, som jeg er ret glad for (de gange jeg glemmer den, begynder det næsten altid at regne). Men hvis den nu døde, så kunne jeg da godt overveje denne fra Dorothy Perkins til £10 (få 25% med koden DPVIPD). Jeg synes, paraplyer skal være sjove eller fine at kigge på, for det trist nok at det regner.
Billede fra dorothyperkins.com
 6. november 2010  Posted by at 15:38 Dorothy Perkins, rabatkode, Ønsker  Add comments

  6 Responses to “Til regnen”

 1. Jeg har kigget på den samme – den er rigtig sød, men jeg ville altså lyve, hvis jeg gik rundt med den :) Hader, hader, hader regn :)

 2. Ha ha den er nu ret sjov, og hvis man alligevel er ude i den møgregn kunne det da være meget sjovt at proklamere at man elsker den. Jeg ville dog være bange for at blive vildt upopulær, hvis man går forbi andre der bare H.A.D.E.R regn ;)

 3. Hehe – kunne ikke være mere enig! ;o)

  /Maria.
  http://hittehonesverden.blogspot.com/

 4. Det er virkelig en sej paraply (-: !

 5. Hmm…true,den er cute…men er vist et andet sted end I andre :-D Ka' godt li' regn bare det ikke er i ansigtet!!!
  Vilhelst ud i gummistøvler og en eller anden sød regnjakke, men når det så er sagt, så er den her paraply et godt alternativ…!
  /nete

 6. Malsen: hehe, man kunne jo sætte et kryds over hjertet ;)

  Guapizimo: ja, det har jeg også tænkt på.

  Nete: Jeg kan bedst lide regn, når jeg er indendørs med noget kakao.

  – Vibeke

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>