okt 302010
 
Jeg har vasket tøj i dag (eller vi har, min kæreste var også med), det sker normalt hver anden weekend, men fordi vi ikke var hjemme sidste weekend, er det lige blevet strukket en ekstra uge, og det kan godt mærkes. Egentligt er der stadig lidt tøj tilbage, men næsten alt mit yndlings tøj hænger nu til tørre i lejligheden (egentlig er der et tørrerum, men nogen har glemt, at det ikke var deres tur, og nogen var heller ikke hjemme, det er meget sjældent jeg skælder folk ud, men nogen har fået det fortalt flere gange før). Til gengæld bliver jeg altid i så godt humør, når jeg hænger tøj o,p for så får jeg lige kigget lidt på al tøjet, og det er altid en gensynets glæde. Nå men dagens bærer noget præg af at det er vaskedag, i det mindste har jeg mine nye sko på, og de løfter det hele lidt (selvom det er ikke er så tydeligt på billedet). Det hele er fra H&M pånær skoene som er fra Topshop. Dagens pris = 338kr
 30. oktober 2010  Posted by at 16:55 Brok, H og M, Klædeskabet, Sko, Topshop  Add comments

  2 Responses to “Vaskedag”

  1. De er godt nok fede de topshop sko :D

    /June
    pixeleret.blogspot.com

  2. June: ja de er, jeg er også super glad for dem :)

    – Vibeke

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>