okt 282010
 
Så kom en en pakke fra Topshop, jeg håber virkelig, at der snart er endnu en på vej! Nå men, jeg synes indparkningen var så fin med prikker så derfor fik I lige det øverste billede, men altså der var altså nogle endnu finere ting indeni, nemlig mine nye nittesko! Nej hvor det fede, federe end jeg havde forestilet mig, jeg er så glad for dem. Jeg havde en idé om at nitterne var i sølv, men jeg synes faktisk, de fungerer bedre i guld, de bliver lidt mindre punket på den måde. Uh, jeg kan mærke, at jeg slet ikke ikke er færdig med nitter endnu. Jeg glæder mig til at tage dem i brug, men det bliver ikke i dag, det er vejret vist ikke til her i Århus, jeg har jo også nogle gummistøvler der skal bruges ;)

 28. oktober 2010  Posted by at 13:08 Nitter, Seneste køb, Sko, Topshop  Add comments

  2 Responses to “Mmm nittesko”

  1. De er godt nok bare fine! :)

  2. Fru H-T: ja er de ikke? :)

    – Vibeke

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>